Nieuwe baan

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HOERA! Je bent of kent iemand die sinds kort een nieuwe baan heeft weten te bemachtigen. Een mijlpaal. En wat is er nu mooier dan het geven van een sieraad om die grote mijlpaal te vieren? Precies. Uit jouw trots naar jezelf of een ander met een prachtig sieraad uit onze cadeau collectie. Zeg het met een sieraad.

Cadeau voor een nieuwe baan

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een nieuwe baan? Of het nu een cadeau voor jezelf is of voor een collega, speciale gebeurtenissen in het leven mogen gevierd worden. Sterker nog, het zijn juist die momenten die het leven nog bijzonderder maken. En zo’n cadeaumoment mag vastgelegd worden met een uniek en speciaal sieraad. Sommige momenten verdienen nu eenmaal extra aandacht. Een nieuwe baan is een goed voorbeeld voor zo’n moment. En daarom hebben we bij Zinzi een breed assortiment sieraden voor het vastleggen van een nieuwe baan. Ben je een echt goud liefhebber? Kies dan bijvoorbeeld voor luxe gouden oorbellen of voor een gouden schakelketting. Goud toch niet echt jouw ding? Geen probleem, want bij Zinzi hebben we een mooie zilveren sieraden om een nieuwe baan te vieren. Wat dacht je van een zilveren horloge of een tijdloze zilveren armband? Ook onze ringen zijn en kettingen zijn een prachtig cadeau voor een nieuwe baan. Zo draag je jouw nieuwe sieraad altijd dichtbij je, ook op je eerste werkdag! Maak van het krijgen van een nieuwe baan een memorabel moment en verwen jezelf of een ander met een schitterend sieraad cadeau.

Nieuwe baan cadeau vind je bij Zinzi

Wil jij jouw nieuwe sieraad zo snel mogelijk in huis hebben om de nieuwe baan van je partner, beste vriendin, collega, moeder of gewoon voor jezelf te vieren? Samen met onze partner PostNL doen wij er alles aan op jouw nieuwe aankoop zo spoedig mogelijk te bezorgen. Doe je het sieraad cadeau? Stop er dan een bijpassend kaartje bij om het cadeau nog specialer te maken. Twijfels over jouw aankoop? Bij Zinzi ruil of retourneer je zonder enige moeite je sieraad. Haal vandaag nog jouw Zinzi sieraad in huis!

Succes met je nieuwe baan cadeau online bestellen

  • Verras succesvolle vrienden of familieleden met een speciaal sieraad

  • Maak mooie momenten tastbaar. Zeg het met een sieraad

  • Personaliseer jouw cadeau met een persoonlijk kaartje

Back to top