Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket door PostNL iets langer duren. Onze excuses.

Let op: I.v.m drukte bij PostNL kan je pakket iets langer onderweg zijn dan je van PostNL gewend bent. Onze excuses.

  • Vóór 15 uur besteld, zelfde werkdag per PostNL verzonden!
  • Gratis verzending
  • De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Onze ambassadrices

Lieke Martens, Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo met ZINZI
ZINZI heeft drie prachtige ambassadrices: Lieke Martens, Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo. Ook dit jaar pronken zij met ZINZI sieraden en horloges op grote billboards, in advertenties en magazines. Ze doen dit met heel veel plezier.

Kim staat als Nederlands supermodel voor fashion, schoonheid en glamour. Fatima is als poker-babe en voormalig Olympisch goud winnares sportief, zelfbewust en een tikkeltje eigenwijs. En Lieke staat haar mannetje op het voetbalveld, maar is bovenal een gedreven vrouw die weet wat ze wil. Lieke, Kim en Fatima zijn drie powervrouwen, waar ZINZI trots op is.

Kim Feenstra
Kim Feenstra werd bekend doordat ze in 2007 Holland’s Next Top Model won. Sindsdien heeft ze als model een enorm oeuvre opgebouwd. Geen wonder, Kim ziet er op elke fotoshoot namelijk heel anders uit. Of ze nu een spijkerbroek, een mantelpakje of een galajurk draagt, het supermodel is altijd adembenemend. Kim staat net als ZINZI voor fashion, schoonheid en glamour. Daarom poseert ze ook dit seizoen weer met de nieuwe collectie. Bekijk de Zinzi magazines voor het inspirerende resultaat!

Fatima Moreira de Melo
Ook Fatima Moreira de Melo is een echte Zinzi vrouw. Slim, sportief, zelfbewust en een tikkeltje eigenwijs. Ze won Olympisch goud met het dames hockeyteam, is regelmatig te zien in televisieprogramma's en commercials en is ook nog eens een gevreesde poker-babe! Fatima draagt het liefst sieraden waar ze lang plezier van heeft. Ze weet precies wat ze wil en combineert Zinzi sieraden altijd op haar eigen manier, afhankelijk van haar stemming en outfit. Fatima is verliefd geraakt op Zinzi Gold collectie. Mooie fijne 14 karaat gouden sieraden, die subtiel door haar gedragen wordt. Fatima: "Ik combineer graag verschillende gouden armbanden en kettingen. En ook leuk om een persoonlijke boodschap in een gouden plaatje te laten zetten!"

Lieke Martens
Het nieuwe gezicht van ZINZI is een echte voetbal-ster. Won met haar Nederlands voetbalteam het Europees kampioenschap, werd in 2018 door de FIFA verkozen tot beste voetbalster van de wereld. En werd afgelopen zomer vice-wereldkampioen met dee Oranje Leeuwinnen. Ze is een rolmodel voor heel veel jonge meiden. Ze is gek van shoppen en gaat graag even naar het strand. Lieke houdt ervan zich vrouwelijk te kleden, daar horen sieraden en een mooi ZINZI horloge ook bij. Leuk feitje: Lieke kocht al ZINZI sieraden, voordat ze bekend was:) ZINZI is heel blij, dat Lieke ambassadrice van ZINZI is geworden. Een hele mooie match voor jaren!

 

Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 16:00
Mailen

Stuur een berichtje aan klantenservice@zinzi.nl en we staan voor je klaar.

WhatsApp

Een korte vraag? App ons op 06-45643645 en ontvang snel antwoord.

Heb je een vraag?

WhatsApp ons via:
06-45643645Van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 10:00 - 16:00