Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Bezorgen en Retourneren

Bezorging
Bestelt u Zinzi sieraden op een werkdag voor 16:00 uur? Dan verzenden wij uw bestelling nog diezelfde dag. De bestelling wordt binnen twee dagen via PostNL bezorgd (let op: PostNL bezorgt niet op zondag!). In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 48 uur. De bestelling kan via de track & trace code die u in uw email heeft ontvangen worden gevolgd. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Retourneren
Is uw Zinzi artikel niet naar wens? Dat vinden wij heel vervelend. Omdat wij het niet fijn zouden vinden als een Zinzi artikel niet met plezier gedragen wordt, verzoeken wij u het artikel in dat geval naar ons terug te sturen. U kunt het artikel retourneren tot 60 dagen ná ontvangst van uw bestelling, zodat u ruim op tijd uw cadeaus voor de feestdagen kunt bestellen. Het gehele orderbedrag zal teruggestort worden op uw rekening.

Belangrijk: het Zinzi artikel mag niet gedragen zijn, alleen passen voor het beoordelen van de maat is toegestaan! Als het geretourneerde Zinzi artikel gebruikt of beschadigd is behoudt Zinzi zich het recht het aankoopbedrag niet (volledig) te vergoeden of het Zinzi artikel naar u terug te sturen.

Bij elke levering ontvangt u een orderbon inclusief retoursticker en retouruitleg. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om alleen deze orderbon mee te sturen.

U kunt ook door het invullen van het herroepingsformulier aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Zinzi niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. U kunt het pakket retour sturen naar:
ZINZI
t.a.v. retourafdeling
Postbus 10142
3004 AC Rotterdam
NEDERLAND 

Hiervoor kunt u het meegestuurde adresetiket gebruiken. Belangrijk om het pakket voldoende te frankeren! Wij adviseren het pakket te versturen met ‘PostNL handtekening voor ontvangst’, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer. De kosten-indicatie van deze retourzending is ongeveer € 6,-.

Ruilen
U kunt het artikel ruilen (voor een andere maat of kleur) tot 60 dagen ná ontvangst van uw bestelling, zodat u ruim op tijd uw cadeaus voor de feestdagen kunt bestellen. Geef dit vooraf aan op uw retourbon of neem vooraf contact op met onze klantenservice. (op onze webstore kunt u zien of het juiste artikel nog beschikbaar is)

Als u een nieuwe bestelling plaatst om uw verkeerde artikel(en) te vervangen, houdt u er dan rekening mee dat u de nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen of nog een tweede rekening ontvangt.
Als het vervangende artikel dezelfde waarde heeft, is het handiger om NIET opnieuw te bestellen, maar dit direct met onze klantenservice te regelen. Na ontvangst van uw geretourneerde artikel, zullen wij het nieuwe vervangende artikel opsturen.

Wanneer krijgt u uw geld teruggestort?
Wanneer we uw retourzending hebben ontvangen, sturen we een retour e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 7 dagen. Uw betalingsverplichting komt dan te vervallen. Als u al betaald heeft, betalen wij u zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen terug vanaf het moment dat u heeft aangegeven af te willen zien van uw aankoop'.

RUILEN EN RETOUR INSTRUCTIE ZINZI:
Wanneer u een artikel wilt ruilen of retourneren onderneemt u de volgende stappen:

Reden:

  • Verkeerde maat
  • Verkeerde artikel besteld
  • Van gedachte veranderd
  • Verkeerde item verzonden
  • Wijkt af van beschrijving / afbeelding
  • Defect / beschadigd /
  • Anders, namelijk ……………………………

1. Verpakken & adresseren
Geef op de pakbon de reden aan van uw retourzending. Verpak het onbeschadigde Zinzi artikel (belangrijk: het sieraad mag niet gedragen zijn, alléén passen voor juiste maat is toegestaan!) en de pakbon inclusief de aangevinkte reden van retour in de originele verpakking. Haal de retoursticker van het formulier en plak deze over het oude etiket.

2. Verzending
Zend het pakket terug naar het opgegeven retouradres. In verband met het risico op zoekraken verzoeken wij u het pakket aangetekend te verzenden. De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening; frankeer het pakket dus voldoende.

3. Verrekening
U ontvangt een email zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Nadat wij de retourzending ontvangen en verwerkt hebben wordt deze met verrekend. Wanneer u een artikel wilt ‘ruilen’ zullen wij geen verzendkosten rekenen voor het vervangende artikel!

Back to top