VALENTIJN SALE. TOT 70% KORTING! SHOP NU >
Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Zinzi is opgericht in 2003 en in 19 jaar uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren en gouden sieraden en meest stijlvolle horloges. Zinzi heeft al jaren drie beste vriendinnen: Fatima Moreira de Melo, Lieke Martens en Kim Feenstra. De ambassadrices sieren bijna alle reclame-uitingen van Zinzi; bijvoorbeeld de grote billboards langs de snelweg, of advertenties in vooraanstaande bladen als Glamour en Linda! In deze webstore is Zinzi als officieel merk direct uw verkoper; Zinzi.nl is ónze webstore. Wij zijn gek op ons merk. Bij ons krijgt u daarom de service die u als Zinzi-fan mag verwachten. Het gehele Zinzi team staat voor u klaar! 

Er is een Zinzi sieraad of horloge voor elke vrouw; of ze nu 15, 45 of 65 jaar is. Zinzi sieraden zijn van hoge kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf €19,95. Zinzi horloges zijn verkrijgbaar vanaf €85,-. Ieder half jaar worden er ongeveer 100 nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Geschetst door onze Nederlandse designers en geïnspireerd op de laatste fashion trends.

Zinzi is gevestigd in Rotterdam; een architectonische wereldstad en de 'mainport' van Europa. Wij werken hier met een ervaren, betrokken en enthousiast team aan het Zinzi succes en zijn verantwoordelijk voor de distributie binnen Nederland en de andere landen wereldwijd. Wij doen dit met heel veel liefde en passie.

ZINZI weetjes
Zinzi komt uit Nederland en ontwierp 19 jaar geleden haar eerste sieraad… the happiest day in our lives!
Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk, combineren en slim shoppen. Oftewel, betaalbare luxe.
Zinzi is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet?
Zinzi is een passende naam als je iedere dag wakker wordt met “zin in zilver”.
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. Logisch in het land van Dutch Design ;).
Zinzi houdt van accessoires! Niet alleen van zilveren sieraden maar ook van horloges, eau de parfum, telefoonhoesjes en nog veel meer!
Zinzi steunt jaarlijks een goed doel met een donatie. In januari 2020 hebben wij CliniClowns gesteund met een mooie donatie. Mooi zijn is belangrijk, maar sommige dingen zijn nóg belangrijker.
Zinzi is sponsor geweest van trendy TV programma’s zoals Holland’s Next Top Model en All you need is love.
Zinzi heeft al jaren drie beste vriendinnen: Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens. We love them!
Zinzi heeft met de bekende Nederlandse ontwerper Mart Visser een collectie zilveren sieraden ontworpen. Dutch Design met de herkenbare signature van Mart Visser. 

ZINZI & het Nederlandse design team
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. De ontwerpen voor nieuwe sieraden ontstaan op papier en worden later door onze goudsmeden uitgewerkt in zilveren en gouden proefmodellen. De te gebruiken kleurstenen worden secuur uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het designteam maakt alleen gebruik van hoogwaardige kleurstenen zoals zirconia's en Swarovski crystals. De schitterende vormen, maten en het brede scala aan kleuren sluiten altijd aan bij de fashiontrend en het modeseizoen. Alle Zinzi sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) met een extra rodium laagje (voor extra glans en geeft bescherming tegen krassen en verkleuren). Ook van echt 14 karaat goud (585) is een mooie collectie sieraden door onze goudsmeden ontworpen.Dus niet een laagje zilver of goud op staal, maar ieder Zinzi sieraad is geheel uit het edelmetaal zilver of goud gemaakt. (Bij de zilveren Zinzi sieraden met een rosé- of geelgouden vergulding is een laagje goud aangebracht op het zilver.) Uiteindelijk worden onze sieraden gemaakt in samenwerking met de beste producenten ter wereld om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen.

Ook de stijlvolle horloges beginnen met een schets gemaakt door onze in-house Nederlandse designers. Met precisie wordt ieder detail van het ontwerp in kaart gebracht, zodat Zinzi u blijft verrassen.  

Uiteindelijk worden alleen de mooiste ontwerpen in productie genomen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ieder jaar wordt er ook een collectie sieraden ontworpen door Mart Visser, een bekende Nederlandse ontwerper. Binnen deze prettige samenwerking heeft de ontwerper zijn ontwerpkwaliteiten op het gebied van couture vlot vertaald naar de sieradenbranche. Mart Visser: ‘Mijn zilveren sieradenlijn ligt perfect op één lijn met mijn haute couture collecties door grafische vormen en krachtige silhouetten.’ Het spraakmakende oeuvre van de ontwerper wordt getypeerd door een jonge en moderne uitstraling, zo ook zijn sieradenlijn. 

Heeft u vragen of ideeën? Wij horen het graag. Want Zinzi is er voor u.

Back to top