OVER ONS

Zinzi is opgericht in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren en gouden sieraden en meest stijlvolle horloges. Alle sieraden en horloges beginnen met een schets gemaakt door onze in-house Nederlandse designers. Een ontwerp wordt pas in productie genomen als we helemaal tevreden zijn. Zinzi heeft al lange tijd drie beste vriendinnen: Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens. Deze modellen sieren bijna alle reclame-uitingen van Zinzi; bijvoorbeeld de grote billboards langs de snelweg, of advertenties in vooraanstaande bladen als LINDA.! In deze webstore is Zinzi als officieel merk direct uw verkoper; Zinzi.nl is ónze webstore. Wij zijn gek op ons merk. Bij ons krijgt u daarom de service die u als Zinzi-fan mag verwachten. Het gehele Zinzi team staat voor u klaar!


Zinzi.nl heeft de grootste collectie zilveren sieraden, direct uit voorraad leverbaar; meer dan 450 verschillende zilveren ringen, ruim 250 prachtige zilveren armbanden, kettingen, oorbellen, creoolhangers of hangers en een uitgebreide collectie van meer dan 200 bedels. Er is een Zinzi sieraad voor elke vrouw; of ze nu 15, 45 of 65 jaar is. Zinzi staat als Nederlands sieradenmerk bekend om haar betaalbare, draagbare, zilveren sieraden. Zinzi sieraden zijn van hoge kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf €19,95! Ieder half jaar worden er ongeveer 100 nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Geschetst door onze Nederlandse designers en geïnspireerd op de laatste fashion trends.


Kwaliteit staat bij ons voorop. Alle Zinzi sieraden gemaakt van sterling zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag. Hierdoor krijgen de sieraden een witgouden look en zijn ze extra beschermd. Ook het zilver verkleurt hierdoor niet. Bij de zilveren Zinzi sieraden met een rosé- of geelgouden vergulding is een laagje goud aangebracht op het zilver. Ieder Zinzi sieraad is dan ook geheel gemaakt van edelmetaal. Onze sieraden worden gemaakt in samenwerking met de beste producenten om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Zinzi is gevestigd in Rotterdam; een architectonische wereldstad en de ‘mainport’ van Europa. Wij werken hier met een ervaren, betrokken en enthousiast team aan het Zinzi succes en zijn verantwoordelijk voor de distributie binnen Nederland en de andere landen wereldwijd. Wij doen dit met veel liefde en passie.


Heeft u vragen of ideeën? Wij horen het graag. Want Zinzi is er voor jou.


ONZE ZINZI MODELLEN
ZINZI heeft al jaren drie prachtige modellen: Lieke Martens, Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo. Ook dit jaar pronken zij met ZINZI sieraden en horloges op grote billboards, in advertenties en magazines. Lieke, Kim en Fatima zijn drie powervrouwen, waar ZINZI trots op is.

ZINZI DESIGN TEAM
Zinzi heeft haar eigen Nederlandse designers. De ontwerpen voor nieuwe sieraden ontstaan op papier en worden later uitgewerkt in zilveren proefmodellen. De te gebruiken kleurstenen worden secuur uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het designteam maakt alleen gebruik van hoogwaardige kleurstenen zoals zirconia en Swarovski crystal. De schitterende vormen, maten en het brede scala aan kleuren sluiten altijd aan bij de fashiontrend en het modeseizoen. Uiteindelijk worden alleen de mooiste ontwerpen in productie genomen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Zinzi's zilveren sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) en zijn voorzien van een extra rodiumlaag. Daarnaast vind je bij Zinzi ook sieraden die vervaardigd zijn van 14 karaat goud.

DUURZAAMHEID

Zinzi zet grote stappen om haar CO2 footprint te verminderen. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. Naast het grotendeels gebruik maken van recycled zilver en recycled goud in onze productie, reduceren we ook onze CO2 footprint door het planten van bomen in Nederlandse en buitenlandse bossen. Ook worden onze zendingen duurzaam verpakt in een 100% recyclebare kartonnen enveloppe. En door het makkelijke plaksysteem, ook te gebruiken voor de retourzending. Zo hebben wij samen een positieve impact op het milieu.

MART VISSER

Sinds een aantal jaar is er ook een collectie sieraden ontworpen door Mart Visser, een bekende Nederlandse ontwerper. Binnen deze prettige samenwerking heeft de ontwerper zijn ontwerpkwaliteiten op het gebied van couture vlot vertaald naar de sieradenbranche. Mart Visser: ‘Deze zilveren sieradenlijn ligt perfect op één lijn met mijn haute couture collecties door grafische vormen en krachtige silhouetten.’ Het spraakmakende oeuvre van de ontwerper wordt getypeerd door een jonge en moderne uitstraling, zo ook zijn sieradenlijn.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?


ZINZI WEETJES
Zinzi...
...komt uit Nederland en ontwierp in 2003 haar eerste sieraad. The happiest day in our lives!
..houdt van fun, fashion, vrouwelijk, combineren en slim shoppen. Oftewel, betaalbare luxe.
...is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet?
...is een passende naam als je iedere dag wakker wordt met “zin in zilver”.
...heeft haar eigen Nederlandse designers. Logisch natuurlijk in het land van Dutch Design ;).
...houdt van accessoires! Niet alleen van zilveren sieraden maar ook van horloges, eau de parfum, sieradendoos, telefoonhoesjes en nog veel meer!
...steunt jaarlijks Stichting Pink Ribbon met een donatie. Mooi zijn is belangrijk, maar sommige dingen zijn nóg belangrijker.
...heeft al lange tijd drie beste vriendinnen: Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens. We love them!
...heeft met de bekende Nederlandse ontwerper Mart Visser een collectie zilveren sieraden ontworpen. Dutch Design, met de herkenbare signature van Mart Visser.
Back to top