Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Retourneren en Ruilen

Bent u niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Dat is geen enkel probleem. U heeft het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren.

Belangrijk

Retourneren naar ons kan alleen wanneer u de bestelling via ZINZI.nl of ZINZI.be heeft gedaan. U kunt het artikel dat u via onze webstore heeft besteld niet retourneren bij een Zinzi dealer. Het ZINZI artikel mag niet gedragen zijn. Alleen passen voor het beoordelen van de maat is toegestaan. Als het geretourneerde ZINZI artikel gebruikt of beschadigd is, behoudt ZINZI zich het recht voor om kosten voor de waardevermindering in rekening te brengen. Voor horloges geldt dat het horloge niet gedragen is en dat de band niet ingekort is.

Volg de volgende stappen voor het retourneren van uw artikel:

1. VERPAK HET ARTIKEL 
2. LATEN OPHALEN VAN JE PAKKET VOOR MAAR €3,95 
3. ZELF LIEVER JE RETOURPAKKET VERZENDEN?  
4. ONTVANGEN 
5. TERUGBETALING 

Ruilen

Wat u vooraf moet weten:
U kunt het artikel ruilen (voor een andere maat of kleur) tot 14 dagen ná ontvangst van uw bestelling.

Product van dezelfde waarde ruilen:
U kunt een product alleen ruilen voor een product van dezelfde waarde. Na ontvangst van uw geretourneerde artikel, zullen wij het nieuwe vervangende artikel opsturen. Noteer het artikelnummer van het gewenste artikel op het retour-formulier.

Product van andere waarde ruilen:
Als u het product wilt ruilen voor een product met een andere waarde, dan crediteren wij het bedrag en zult u het andere product opnieuw moeten bestellen. (Op onze webstore kunt u zien of het juiste artikel nog beschikbaar is.)

ALGEMENE RETOUR & RUILVOORWAARDEN 
VERSTUREN VAN EEN TE RUILEN ARTIKEL 
DEFECT OF VERKEERD ARTIKEL 
TERUGZENDEN VANUIT BELGIË 
Back to top