• Vóór 16 uur besteld, zelfde werkdag per PostNL verzonden!
 • Gratis verzending
 • De officiële ZINZI webstore
 • Altijd gratis verzending
 • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Goede doelen

Zinzi steunt Stichting Pink Ribbon

Zinzi draagt de borstkankerpatiënt een warm hart toe en is daarom al jaren een trouwe partner van Stichting Pink Ribbon. 

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker en de borstkankerpatiënt die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Ze financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en de lange termijn effecten van borstkanker. Het hoofddoel van Pink Ribbon is het creëren van een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. En dat is hard nodig! In Nederland wordt 1 op de 7 vrouwen getroffen door deze ziekte. 

Zinzi steunt Stichting Pink Ribbon al sinds 2009. Dit doen wij door middel van een speciale Pink Ribbon collectie. Zinzi doneert met alle Zinzi dealers 10% van het aankoopbedrag van elk sieraad uit deze collectie aan Stichting Pink Ribbon. Koop het voor uzelf of voor een ander en laat daarmee zien dat u aandacht vraagt voor borstkanker.

Pink Ribbon
 • Zinzi zilveren bedel Pink Ribbon roze CHARMS209
  ZINZI Charm zilveren Pink Ribbon bezet met roze zirconia's. Pink Ribbon staat symbool voor de strijd tegen borstkanker. Zinzi doneert 10% van de opbrengst aan stichting Pink Ribbon. Iedere Zinzi charm heeft een mooie sluiting, om gemakkelijk aan armband of ketting te bevestigen. De charm is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag.
   24,95
 • Zinzi zilveren Pink Ribbon hanger roze ZIH560
  ZINZI zilveren sierlijke hanger 'Pink Ribbon' bezet met roze zirconia's. Pink Ribbon staat symbool voor de strijd tegen borstkanker. Zinzi doneert 10% van de opbrengst aan stichting Pink Ribbon. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.
   49,95
 • Zinzi zilveren bedel Pink Ribbon CHARMS19P
  ZINZI Charm zilveren Pink Ribbon met roze emaille. Pink Ribbon staat symbool voor de strijd tegen borstkanker. Zinzi doneert 10% van de opbrengst aan stichting Pink Ribbon. Iedere Zinzi charm heeft een mooie sluiting, om gemakkelijk aan armband of ketting te bevestigen. De charm is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag.
   19,95
 • ZINZI zilveren ring roze ZIR560
  ZINZI zilveren ring met PINK RIBBON strikje, bezet met roze zirconia's. Zinzi helpt mee in de strijd tegen borstkanker. 10% van de aankoop wordt gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.
   34,95

 

Heb je een vraag?

Bel ons via: 010 - 2380803