Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Bruidssieraden

1-24van141producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  •  Gratis verzending

  •  Gratis geschenkverpakking

  •  De officiële ZINZI online store

  •  Gratis verzending

  •  Gratis geschenkverpakking

  •  De officiële ZINZI online store

  •  Gratis verzending

  •  Gratis geschenkverpakking

  •  De officiële ZINZI online store

Pagina

1-24van141producten

per pagina

Je gaat trouwen! Het plannen kan beginnen. Er is genoeg om over na te denken, stil zitten doe je niet meer. Je bent op zoek naar de perfect jurk, de trouwlocatie, aankleding, muziek en natuurlijk de mooiste bruidssieraden. En die sieraden vind je bij Zinzi. Want je wilt natuurlijk je bruidsmeisjes ook iets speciaals geven voor die oh zo grote dag. Zij zorgen er uiteindelijk ook voor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Het is niet alleen voor jou als bride to be een belangrijke dag, maar ook voor je familie en vrienden. Door onze uitgebreide collectie bruidssieraden sla je zeker de plank niet mis.

Bruidssieraden voor bruidsmeisjes

De outfit van jouw bruidsmeisjes is natuurlijk niet compleet zonder de meest prachtige en bijpassende sieraden. En niets is zo fijn dat jij deze als bruid speciaal voor hen mag uitzoeken. Zo zorg je er zelf voor dat de sieraden perfect passen bij zowel jouw bruidsjurk, als bij de jurken van de bruidsmeisjes. Bedenk je ook even het volgende: op jouw speciale dag ben je omringd met dierbaren, vrienden, familie, kennissen, noem maar op. Voor zo’n bijzondere gelegenheid als een bruiloft is het natuurlijk fantastisch om de bruidsmeisjes op een speciale manier te vragen. Vraag je bruidsmeisjes bijvoorbeeld met mooie oorbellen, armbanden of kettingen. Populair zijn parel sieraden op een bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor parel oorbellen of een chique parel ketting. Kies een item die perfect past bij hun outfit, maar die ook nog ver na de grote dag gedragen kan worden. Zo zal er altijd een blijvende herinnering zijn in de vorm van een tastbaar sieraad.

Bruiloft sieraden vind je bij de Zinzi

Om ook jouw bruidsmeisjes een onvergetelijke dag te geven, is een bruidssieraad van Zinzi het ultieme cadeaumoment. Niets is zo persoonlijk als het geven van een passend sieraad dat nog lang na de bruiloft gedragen kan worden. Bij Zinzi hebben we een uitgebreide collectie bruidssieraden in verschillende materialen, kleuren en designs. Ga je voor een gouden ketting? Of liever voor een mooie zilveren ring? Niets is te gek en alles is mogelijk. En om zeker te weten dat jouw bruidssieraden op tijd bij jouw thuis worden geleverd, zorgen we er met onze partner PostNL voor dat het zo spoedig bij jou wordt afgeleverd. En twijfel je nu over jouw gekozen sieraad, want dat komt ook nog wel eens voor, dan ruil of retourneer je eenvoudig jouw aankopen. Want bij Zinzi willen we dat jij écht blij bent met jouw bruidssieraad.

Bruidssieraden voor jou en je bruidsmeisjes

 • Vraag jouw bruidsmeisjes met een speciaal sieraad
 • Maak blijvende herinneringen met een bruidssieraad
 • Snelle levering door onze partner PostNL
 • 60 dagen bedenktijd
Back to top