LENTE SALE. TOT 70% KORTING! SHOP NU >
Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Ringen maattabel

Weet je niet welke ringmaat je hebt? Dan hebben wij de juiste tips voor jou, zodat je handig je eigen ringmaat kunt meten.

Nieuw: de Ring Sizer van Zinzi

Zinzi heeft een handige Ring Sizer ontworpen met natuurlijk de roze Zinzi look.
Je ringmaat opmeten is nog nooit zo makkelijk geweest. Schuif om te meten het smalle uiteinde door de opening, zodat er een ring ontstaat. Schuif de ring om je vinger en trek aan het uiteinde waardoor de ring passend wordt. Meet nu je ringmaat ter hoogte van je knokkel. Want de uiteindelijk gekozen ring zal namelijk over je knokkel heen moeten. Let goed op dat de Ring Sizer bij het meten niet te strak zit.

Voeg de Ring Sizer toe aan je winkelwagen.

Zodat je altijd thuis je eigen maar ook van anderen de perfecte ringmaat kunt opmeten.
Zinzi heeft 7 verschillende ringmaten in voorraad: maat 50, 52, 54, 56, 58, 60 en 62.

Tips bij het kiezen van je ringmaat:
Kies altijd de ringmaat van de vinger waaraan je de ring gaat dragen. Rond af op de dichtstbijzijnde hele millimeter.

Ringmaat opmeten met een ring

  • De eenvoudigste manier om je ringmaat te bepalen is door een goed passende ring op te meten. Je kunt dit doen door met een lineaal de binnendiameter van de ring te meten. Let op: een brede ring voelt wat strakker, zorg dus dat je een ring op meet die qua breedte overeen komt met de ring die je wilt bestellen.
  • Je kunt de ring ook opmeten door deze handleiding te printen en de ring op het papier te plaatsen. (Belangrijk: uitprinten op 100% zonder verkleining)
Back to top