Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

2+1 gratis!

2+1 gratis, wie wil dat niet? Maar wat dan precies? Nou, alle Zinzi aanschuifringen om precies te zijn! En het zijn er nogal wat, er zitten er namelijk 60(!) in de collectie! Ja, daar zijn wij ook nog steeds flink van onder de indruk. Ga gerust even zitten. En kijk, terwijl je dat doet, anders gelijk even op onze webshop... want hier kun je ze allemaal shoppen.

Nog even wat inspiratie opdoen of weten hoe wij ze combineren?
Lees dan snel verder!

Combineer

Mix & Match! Als er iets is waar Zinzi’s zilveren aanschuifringen geschikt voor zijn dan is het wel het eindeloos kunnen combineren. En je hoeft het ook niet bij drie te laten, waarom zou je? Drie per vinger, dat wel. Maar ze zijn gemaakt om flink te stapelen, dus begin maar vast met uitzoeken. Gooi die handjes in de lucht en laat maar zien wat je in huis hebt... niet letterlijk natuurlijk, je wilt die ringen uiteraard houden.

Je bent nog steeds onder de indruk van die 60 he? Nou, die teller blijft lopen. Ieder seizoen wordt de collectie namelijk aangevuld! Deze twee ringen zijn uit de nieuwste collectie, je shopt ze hier.

Wist je trouwens dat er ook twee 14 karaat gouden aanschuifringen zijn? Die shop je hier. Neem gelijk ook even een kijkje in de Zinzi Gold collectie.

Genoeg inspiratie opgedaan en klaar om jouw collectie uit te breiden?
Je shopt hier alle aanschuifringen.

Delen:

Back to top