Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Meer voor minder!

Hou jij van efficiënt, georganiseerd en snel te werk gaan en doe je dit het liefst ook ‘s ochtends voor de spiegel? Dan zijn de multilook sieraden de ideale toevoeging aan jouw sieradencollectie. Deze sieraden geven je namelijk de look alsof je meerdere sieraden draagt. Denk aan een ring met twee banden of 1 ketting met de look van 3!

Shop de multilook sieraden hier.

Hang jij je pols het liefst helemaal vol, maar kost het omhangen jou nogal wat tijd? Met de multilook armbanden kun je gedag zeggen tegen die struggle. Nu hoef je slechts één armband om te doen én is je pols toch mooi versierd.

Ga eens voor een andere insteek(oorbel). Dit oorsieraad gaat wat hoofden laten draaien, want het is een echte aandachtstrekker. Het zorgt voor een speels en subtiel effect in je oor. En, je kunt eindeloos combineren met verschillende oorknoppen!

Shop hieralle ooritems.

Ben jij ook zo’n fan van de aanschuifringen, maar is het uitzoeken en combineren ervan niet je sterkste kant of heb je er simpelweg geen tijd voor? Ga dan voor de multilook ring. Daarmee creëer je met één ring de illusie van meerdere ringen.

Shop hieralle multilook ringen.

Verschillenden kettingen, lengten en hangers worden gecombineerd in één ketting. Deze ‘2 in 1’ multilook kettingen maken je outfit helemaal af!

Multilook sieraden shoppen? Bekijk de collectie hier.

Delen:

Back to top