Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

NIEUWE HORLOGES!

De Retro, Roman en Lady Watch ken je ongetwijfeld al... and we’re loving them. En wat doe je als je geen genoeg kunt krijgen van mooie horloges? Juist, dan voeg je een heel tof nieuw model toe! We hebben even moeten wachten en de tijd ging ons niet snel genoeg, maar hij is er nu dan toch echt... de Traveller Watch! Een nieuw stoerder model met niet één, maar twee tijdsaanduidingen (duo time)! Ja, dat lees je goed! Zo weet je altijd hoe laat het is op die exotische bestemming waar je gedurende de koudere maanden over wegdroomt of die vriendin die down under zit.

Shop de Traveller Watch!

Gaat naast het horlogeklokje ook jouw hart hier sneller van kloppen? Dat begrijpen wij, want met een keuze uit 6 nieuwe horloges zouden wij ook geen makkelijke keuze kunnen maken. Maar gelukkig kun jij het horloge uitkiezen dat helemaal past bij jouw smaak. De Traveller is er in de kleuren zilver, roségoud en geelgoud verguld. Shop hier jouw favoriet!

How to wear it?

Heb je nog geen ZINZI horloge, omdat je op dit ene stoere exemplaar aan het wachten was of wil je er het liefst van alle modellen wel één? Sla dan nu je slag en shop hier je nieuwe horloge!

Delen:

Back to top