Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Xelly deelt haar Natural Beauty Tips…

Ze heeft een Youtube kanaal, twee boeken op haar naam staan (Hair & Make-up) en komt uit een gezin vol natural beauties waaronder zus Yolanthe. Xelly Cabau van Kasbergen geeft haar tips voor de ultieme natural beauty looks.

Wie vind jij een natural beauty?
‘Oeh, moeilijke vraag. De meeste mensen die ik opmaak vind ik natural beauties zoals mijn zusje Yolanthe natuurlijk. Iedereen heeft zijn eigen schoonheid. Gigi Hadid, Romee Strijd en Beyoncé hebben een gave huid, een mooi gevormd gezicht en mooie ogen.’

Wat zijn belangrijke features om te benadrukken voor een natuurlijke look?
‘Het begint bij een gave huid, ook al heb je puistjes of pigment vlekken. Verdoezel je oneffenheden met foundation of concealer. Wanneer je huid er verzorgd uitziet is de basis al gelegd. Een beetje mascara, wenkbrauwen omhoog geborsteld, bronzer en goed verzorgde lippen (door te scrubben).’

Hoe creëer je een natural look? En is er nog verschil tussen looks qua jonge en oudere vrouw?
‘Leg de nadruk op frisheid in je gezicht. Een licht blosje op je wangen met een pink/peach crème highlighter in plaats van een poeder. Gebruik een donkerbruin potlood om het bovenste randje van je oog te blenden. Hierdoor creëer je een open gezicht. Voor de oudere vrouw, gebruik niet teveel highlighter als je rimpels hebt. Dit benadrukt het juist, dus ga er subtieler mee om. Met een luminous foundation of dagverzorging zit je goed. Alles wat omhoog gaat, daar word je look ‘wakker’ van. Dus wenkbrauwen omhoog borstelen en aandacht voor de bovenkant van je ogen. Heb je rimpels rond je lippen, maak dan eerst gebruik van een contour potlood voordat je lipstick opdoet.

Hoe combineer je deze Natural Look met Zinzi’s sieraden? We hebben een hele fijne Natural Beauty selectie voor je gemaakt, die bestaat uit onder andere fijne minimalistische sieraden. Want je wilt jouw natural look zo veel mogelijk behouden. Dat betekent dus niet teveel poespas. Laat jouw Natural Beauty zoveel mogelijk voor zichzelf spreken. De sieraden zijn ondersteunend aan je look.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om voor een wat meer statement piece te gaan. Geen schreeuwerig item, maar denk bijvoorbeeld aan een goede schakel. Zoals deze die Kim draagt, met zilver én geelgoud. Deze schakels zorgen voor een krachtige uitstraling. Ook versterkt het natuurlijke materiaal het gevoel en de uitstraling van jouw look.

Zinzi staat ook voor fun en we houden daarom ook van speelse elementen in de Natural Look. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen en kettingen met een bijtje, cactus of palmboom. Meer Natural kun je niet gaan!

Wat zijn jouw zon tips?
‘Je gezicht insmeren, liefst met factor 50. Vind je dat te veel, smeer dan de ruimte onder je ogen in bij je wallen, hier is de huid heel dun. Normaal gesproken doe je hier concealer, dus een lichtere huid hier zorgt juist voor frisheid. Een spf haarspray is ook aan te raden om het verkleuren van je haar te voorkomen. Pas op met zout water, hier droogt je haar van uit en dan breekt het sneller af. Smeer kokosolie in de punten van je haar om dit te voorkomen.

Past de natural look bij iedereen?
‘Ja zeker, fris en natuurlijk daar gaat het om. En dat kan iedereen hebben.’

Wat zijn de trends qua haar en make up voor zomer 2018?
‘Pasteltinten, zoals een lichte crème pastel lipstick die je boven het oog kan doen. Een truukje van visagisten. Gebruik hier geen matte lipstick voor. Behalve op je lippen kun je de lipstick trouwens ook op je wangen smeren voor een lichte blos. Lekker dewy. Een andere trend is de eyeliner opzij aangebracht, die zorgt voor een wat stoerdere look. En lang leve de summer glow met een goede bronzer. Qua haar zijn de kleine staartjes op je hoofd een trend. Een beetje Ibiza boho. Op de festivals ga je veel soorten vlechtjes en braids door het haar zien.

Wil jij ook fijne Natural Beauty sieraden om jouw complete look af te maken? Shop deze hier.

Delen:

Back to top