Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

YOU SHOULD WATCH THIS!

Handjes uit de mouwen of toch niet? No stress, we zullen je geen zwaar werk laten doen. Wat we je wel willen meegeven zijn deze tips & tricks voor het dragen van een Zinzi horloge! Dus kijk snel verder!

Nog geen Zinzi horloge? Bekijk dan onderstaande Watch Video en shop jouw horloge hier.

Voordat we je onze tips & tricks gaan geven is het misschien wel zo handig voor je om te weten hoe je hem omdoet (mocht je dit zelf nog niet ontdekt hebben). Bekijk dan deze tutorial die we speciaal voor je hebben gemaakt. Dat maakt het net even wat makkelijkere he?

Gezien? Ok let’s start!
Er is een zogeheten ‘horloge etiquette’, zodat jij met je prachtige horloge op de juiste manier kunt pronken:

 • 1. Draag je horloge om je niet-dominanten hand. Schrijf jij met rechts? Dan is je linker hand je niet-dominante hand.
 • 2. Het horlogeklokje hoort bovenop je pols te (blijven) liggen en niet naar de zijkant te glijden. Hij moet nog wel zo’n 2 a 3 cm over je pols kunnen schuiven. Gaat dit niet? Dan voel je (of zie je) dit zeer waarschijnlijk al en zit hij te strak!
 • 3. In tegenstelling tot een mannen horloge mag het horloge van de vrouw iets losser gedragen worden, net als een armband.
 • 4. Draag het horloge onder/naast het ‘knobbeltje’ bij je pols. Zorg dat de kast recht naast het knobbeltje zit.
 • 5. Zorg dat de kast van je horloge niet te groot is in verhouding met je pols.
 • 6. Bij een fancy gelegenheid hoort een formeel horloge, oftewel een horloge met een stalen kast met een horlogeband van metaal of leer. Bij vrouwen hoort het horloge goed aan te sluiten bij de sieraden. Als armbanden bij het horloge worden gedragen, adviseren we om deze aan de andere pols te dragen om een overdaad aan juwelen te voorkomen.

Nu dat je de etiquette weet, hebben we ook een aantal draag tips voor je. Je shopt alle horloges hier. Benieuwd naar alle manieren om een horloge te dragen? Lees dan snel verder!

Manieren om je horloge te dragen:

 • 1. In combinatie met het gratis armbandje, dat je cadeau krijgt bij aankoop van een Zinzi horloge!
 • 2. In combinatie met één of meer fantasie armbandjes die je al vanaf 19,95 kunt shoppen! Vanwege de fijnheid van de armbandjes kan het geen kwaad om er hier meer met elkaar te combineren. Of draag er één naast je horloge en 3 om je andere pols. Door te combineren met gelijke aantallen aan de ene pols en een ongelijk aantal sieraden aan de ander creeer je een speels effect en oogt het natuurlijk. Asymmetrie is hier the key!
 • 3. Combineer je horloge met een schakel armbandjes, voor een luxe en stoer effect.
 • 4. Draag je een nauwsluitende mouw? Draag het horloge erover! Zeker wanneer het kledingstuk er niet beter op wordt door deze op te rollen. Door het horloge erover te dragen behoudt je de uitstraling van het kledingstuk niet alleen, maar versterk je deze.
 • 5. Naast je sieraden op je horloge af te stemmen, kun je dit ook doen met je kleding. Het zwarte Zinzi horloge is er in twee uitvoeringen en is perfect te dragen bij bijvoorbeeld een zwarte pump.
 • 6. Daarnaast kun je ook gaan voor contrast, door het zwarte horloge te combineren met fijnere stof of een zachter ogend kledingstuk.
 • 7. Ga voor kleur! En kies bijvoorbeeld voor deze blauwe Roman Watch, met roségouden cijfers en wijzer. Zo kun je hem perfect combineren met roségouden sieraden.
 • 8. Wil jij liever geen mesh bandje? Ga dan voor een leren bandje, die er in allerlei kleuren zijn!

Draag jij je horloge ook wel eens op één van bovenstaande manieren? Dan lijk jij het al helemaal onder de knie te hebben! We zijn benieuwd of je de rest ook gaat proberen, laat je het achter in de comments?

Heb je nog geen Zinzi horloge of heb je er één gezien die zeker niet aan jouw collectie mag ontbreken? Je shopt alle horloges hier.

Of heb je zin om wat vaker te combineren? Je kunt de horloges namelijk helemaal naar je eigen smaak aanpassen en stylen. Shop hier alle horlogebandjes, die passen aan de Retro, Roman én Traveller horloges!

We hopen dat je iets aan deze tips hebt. Maar onthoud; draag het horloge op een manier dat jij het fijnste vindt!

Delen:

Back to top