Dit wil jij voor valentijn…

Met nog maar een paar dagen te gaan kan het je niet ontgaan zijn: aanstaande woensdag (14 februari) is het weer Valentijnsdag! En, net als iedere andere vrouw, zul jij ook vast een beetje benieuwd zijn of je dit jaar iets gaat krijgen. Of misschien geef jij jezelf of een ander veel liever een cadeau? Wij hebben een aantal tips voor je om het perfecte cadeau te geven én te ontvangen! Dus lees snel verder...

Liever gelijk shoppen? Shop de Valentijn Collectie hier.

De valentijn collectie zit vol fijne, lieve sieraden en horloges. Er is aan iedere vrouw gedacht en voor elk budget een mooi aanbod!

Cadeaus krijgen is een heerlijk iets... maar wat dat nog beter maakt is als je ook iets krijgt wat je écht wilt. Laten we daar nou iets op hebben bedacht! Je kunt jouw Zinzi wishlist namelijk met je geliefde delen. In de video hierboven kun je zien hoe je dit doet. En hier maak en deel je jouw wishlist.

Nu is cadeaus voor een ander shoppen een skill die niet iedereen bezit. Geeft niet! Want wij helpen je op weg met de Valentijn Cadeau Zoeker. Je selecteerd op categorie, materiaal en budget en wij geven jou de suggesties die je nodig hebt. Dat maakt shoppen een stuk leuker!

Zin om heerlijk romantisch thuis op de bank met je geliefde een goede film kijken? We hebben nu een ideale actie om dit mogelijk te maken. Bij aankoop van een artikel van minimaal €49,- krijg je in februari een Pathé Thuis film cadeau. Dat wordt een romantische avondje. Klik hier om te zien hoe je jouw voucher ontvangt.

Delen:

Back to top