Heb jij zin in een Pink Party?

Denk je aan Zinzi, dan denk je waarschijnlijk ook pink... Want Zinzi loves pink! En nog leuker: we hebben er een heel thema aan gewijd. En het leek ons geen beter moment om hem in de maand van de liefde te vieren. Want met alle mooie sieraden in de La Vie En Pink collectie is het een echte Pink Party! Roze sieraden, maar ook parels, zirconia’s en al het andere wat schittert...
Shop de Pink collectie hier.

Kijk snel verder voor de inspiratie video en er wacht nog iets leuks op je...

Er zitten heel veel zoete, lieve en romantische sieraden in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan glimmende parels, sprankelende zirconia’s en lieve, subtiele sieraden. Uiteraard hebben we ook roze sieraden in onze collectie, die mogen zeker niet aan je aandacht ontglippen! Tip je geliefde of verras iemand hier bijvoorbeeld mee voor Valentijnsdag!

Als er iets is wat aan deze Pink Party niet mag ontbreken dan zijn het roze horloges... Jawel, die zitten ook in de collectie! Je dacht dat je alles had gezien, he? Shop snel die knapperds voor in jouw eigen collectie!

Benieuwd naar alle andere horloges? Die shop je hier!

Super leuk dat je op ons feestje wilde komen, gelukkig hebben we de foto’s nog! Oh, bijna vergeten! Voordat je weg gaat, om de Pink collectie te shoppen, hebben we nog een cadeautje voor je!

Zin om heerlijk romantisch thuis op de bank met je geliefde een goede film kijken? We hebben nu een ideale actie om dit mogelijk te maken. Bij aankoop van een artikel van minimaal €49,- krijg je in februari een Pathé Thuis film cadeau. Dat wordt een romantische avondje. Klik hier om te zien hoe je jouw voucher ontvangt.

Delen:

Back to top